Onze ideeën voor Berbroek

Op 9 oktober 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Programmapunten voor Berbroek

 

Veilige oversteekplaats N2

Het voorontwerp om het kruispunt van de N2 met de Kapelstraat/Bosstraat veiliger te maken, werd goedgekeurd in de provinciale commissie. Er komen verkeerslichten met afslagstroken, veilige oversteekplaatsen voor voetgangers en fietsers én vrijliggende bushaltes. Nu zal het Agentschap Wegen en Verkeer een concreet plan uitwerken. Verwacht wordt dat de werken midden 2019 kunnen starten. We gaven op de gemeenteraad de burgemeester de opdracht om tot dan de politie in te schakelen om leerlingen ’s morgens en ’s avonds veilig over te laten steken.

Nieuw bos

Het bestuur kocht een nieuw bos op de grens van Schulen en Berbroek. Het bos biedt vele mogelijkheden. Het kan ingevuld worden met een Finse piste en een speelbos. Een aangename plek in de natuur.

JVGH

De kleedkamers en de technische ruimten van JVGH zijn volledig verouderd. De kantine is uit haar voegen gebarsten. Wij engageren ons om de club actief te ondersteunen met een nieuwbouw en een kunstgrasveld. Wij steunen de ambitie van de club om verder te groeien.

Speeltuin

In onze kindvriendelijke gemeente zijn goed uitgeruste en veilige speeltuinen onmisbaar. Tijdens de huidige bestuursperiode werden daarom de speeltuinen van Schulen, Schakkebroek en Park Olmenhof vernieuwd. Wij willen in 2019 werk maken van een fijne speelplek voor kinderen in Berbroek.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is